Book an appointment 


PRICING & BOOKING

 
90min 140€

3x90min 400€

5x90min 650€

8x90min 1000€

Before booking appointment I would love to have a chat to get to know you better before we start. This phone call is included in the pricing.

Please note that all appointments are held online.

Book an appointment

 

"Varasin Marialta ajan  selvittääkseni seksuaalisen trauman aiheuttamia kiputiloja. Maria kohtasi heti empaattisesti ja lämpimästi. Ollaan voitu käsitellä asioita turvallisessa ilmapiirissä monelta kantilta omia rajoja vahvistaen ja niistä puhumista harjoitellen. Olen hyötynyt myös fyysisistä rentoutusharjoituksista tosi paljon. Tulokset on ollut ihan huikeita! Seksi on 10x nautinnollisempaa, keho on rennompi ja turvallisuuden tunne partnereiden kanssa vahvempi. Maria on uskomattoman hyvä siinä mitä tekee ja hänen kanssaan tulee oikeasti kohdatuksi siinä missä on."

 Sofia

 

 

"Tulin ensimmäistä kertaa Marian vastaanotolle todella epätoivoisena ja ahdistuneena. Kerroin synnytyspettymyksestä ja traumaattisesta ponnistusvaiheesta, episiotomiasta ja sen takia kireäksi jääneestä alapäästä. Maria kohtasi niin ihanasti ja ymmärtäväisesti sekä mikä tärkeintä, kuunteli aidosti. Ensimmäistä kertaa koin tulevani kuulluksi, kun puhuin asiasta terveydenhuollon ammattilaiselle. Maria vakuutti, että tulen kuntoon ja teki sisätutkimuksen miellyttävästi, lempeästi ja hellästi. Koin, että synnytyksestä johtunut trauma lähti purkautumaan. Lähdin vastaanotolta hyvin helpottuneena, itsevarmempana ja kivi harteilta pudonneena. Toisella tapaamisella pohdimme psyykkistä osuutta pimpin kireyteen. Maria puhui hermoston rauhoittamisesta ja oman ajan ottamisen tärkeydestä. Jotenkin aloin myös päästää irti uskomuksesta, että olen kireä. Kireys on viikkojen kuluessa helpottunut, seksi puolison kanssa kivuttomampaa ja parempaa. Kiitos Maria niin paljon! Tähän olisi voinut kirjoittaa paljon enemmänkin"

 

 "Olin Mariaan alunperin yhteydessä, koska minulla oli ollut pidempään selittämättömiä alavatsakipuja ja Maria oli instagramissaan kuvaillut kipuja yms, jotka resonoivat isosti. Sain heti ensimmäisellä tapaamisellamme hengitys- ja rentoutusharjoituksia. Nyt reilu puoli vuotta ja 6 tapaamiskertaa myöhemmin on aika ihanaa, kun minä hallitsen enää satunnaisesti vierailevia alavatsakipuja eikä ne minua. Kalenterissa on lukenut joka tapaamisen kohdalla lantionpohjan fysioterapia, mutta matka Marian kanssa on kyllä ollut todella paljon muutakin kuin miltä lantionpohjan fysioterapia sanana kuulostaa. Olemme puhuneet muun muassa stressistä, kiireen tunteesta arjessa, nautinnosta, itsensä kuuntelemisesta, halujen ja tarpeiden muuttumisesta, aiemmin vahvasti läsnä olleesta muiden miellyttämisen tarpeesta, tarpeista ylipäänsä ja tunteiden tuntemisesta kehossa. Marialla on uskomaton kyky lempeästi mitä ihmeellisimmillä kysymyksillä ja harjoituksilla tuoda esiin asioita, oivalluksia ja työkaluja tarpeisiin. Kiitos Maria, olet uskomaton nainen!"